Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας ανακοινώνονται τα εξής:

1. Α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι η στάση και στάθμευση καθώς και η κυκλοφορία κάθε είδους οχήματος:
Α. Λόγω της καθιερωμένης Δοξολογίας που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλείου και των εκδηλώσεων στο Ηρώο της πόλης, από ώρα 06:00΄ έως 11:30΄ ώρα της 25ης Μαρτίου 2024, στις παρακάτω οδούς:
▪ Στην οδό Πολυκάρπου σε όλο το μήκος της.
▪ Στην οδό Μητροπολίτου Μελετίου στο τμήμα αυτής από την Μανωλάκη έως την οδό Πολυκάρπου και

Β. Λόγω της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης και μέχρι πέρατος αυτής και της αποχώρησης των επισήμων, από την 06:00΄ ώρα της 25ης Μαρτίου 2024, στις παρακάτω οδούς:

▪ Στην οδό 23ης Οκτωβρίου, στο τμήμα αυτής από την οδό Λάμπρου Κατσώνη έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με την οδό Νικηταρά.
▪ Στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα αυτής από την οδό Κύπρου έως την οδό Μανδηλαρά και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
▪ Στην οδό Κύπρου, στο τμήμα αυτής από την οδό Ταγματάρχου Βελισσαρίου έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με τις οδούς Νικηταρά – 23ης Οκτωβρίου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
▪ Στην οδό Παναγούλη, στο τμήμα αυτής από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Κύπρου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
▪ Στην οδό Νεοφύτου, σε όλο το μήκος της.
▪ Στην οδό Βενιζέλου, στο τμήμα αυτής από την οδό Ολύμπου έως την οδό Φιλελλήνων και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
▪ Στην οδό Φιλελλήνων, στο τμήμα αυτής από την οδό Βενιζέλου έως την οδό Κύπρου. ▪ Στην οδό Παπαναστασίου, στο τμήμα αυτής από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Κύπρου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
▪ Στην οδό Κενταύρων σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
▪ Στην οδό Ανθίμου Γαζή, στο τμήμα αυτής από την οδό Κενταύρων (πλατεία Εβραίων) έως την οδό Κουμουνδούρου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

2. Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν – ισχύσουν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και τα χρονικά διαστήματα αυτών δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό.
3. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτηρίων οδών και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
4. Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει από της δημοσίευσή της και ΜΟΝΟ για την 25-03-2024 και τις παραπάνω ώρες.
5. Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
6. Η εκτέλεσή της πατούσας, α ν α τ ί θ ε τ α ι στο Αστυνομικό Προσωπικό.-

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω