Σε αμιγώς προεκλογικούς ρυθμούς μπαίνει η Λάρισα με την είσοδο του Φεβρουαρίου και λίγο πριν ο πρωθυπουργός ανακοινώσει το… αναμενόμενο, δηλαδή την ημερομηνία των εκλογών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλική πρωτεύουσα το διήμερο 22 και 23 ή 23 και 24 Φεβρουαρίου κατά τις τελευταίες πληροφορίες του onlarissa.gr.

Δύο ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να «οργώσει» το νομό, συνοδευόμενος από μία μεγάλη ομάδα υπουργών και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων. Στόχος είναι όχι απλά να κοινωνηθεί το κυβερνητικό έργο στους πολίτες, αλλά να διευθετούνται όταν αυτό είναι εφικτό, επί… τόπου ζητήματα που θα τεθούν από πλευράς κοινωνίας.

Επιπρόσθετα, προετοιμάζεται και μία μεγάλη κεντρική ομιλία στη Λάρισα πιθανότατα στο ξενοδοχείο Imperial.

«Πρόδρομοι» της πρωθυπουργικής επίσκεψης, αναμένεται να είναι κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, αρχής γενομένης από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, που αύριο Κυριακή θα επισκεφθεί στον Τύρναβο, για να μιλήσει σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου του κόμματος.

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου στη Λάρισα, ενώ το ερχόμενο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της ετήσιας χοροεσπερίδας της «γαλάζιας» νομαρχιακής που θα γίνει στον «Αστέρα», θα είναι κεντρικός ομιλητής ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης.

Τη μεθεπόμενη Κυριακή τέλος, αναμένονται στην περιοχή της Λάρισας δύο υπουργικά στελέχη. Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα συμμετέχει σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (γενικός γραμματέας της οποίας είναι ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος), σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου. Την ίδια ημέρα, αναμένεται να γίνει  και η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων με επίσημο προσκεκλημένο τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω