ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος παρέμειναν στο 1-1 χάρη στις καθοριστικές επεμβάσεις του Ανδρέα Γιαννιώτη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague Interwetten.

Το ντεμπούτο του Κρις Κόλμαν στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου συνοδεύτηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας εν όψει της δύσκολης συνέχειας που καλείται να αντιμετωπίσει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το ματς:

Με το… καλημέρα άνοιξε το σκορ ο Ατρόμητος, καθώς μόλις στα 58 δευτερόλεπτα αγώνα, ο Κουλούρης πήρε τις κόντρες μετά το πρώτο λάθος του Σνάιντερ και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν διήρκησε πολύ, αφού πριν τη συμπλήρωση του τρίτου λεπτού ο Σάλιακας έκανε τη σέντρα, ο Μπρένερ έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Περέα από κοντά στο δεύτερο την έστειλε στα δίχτυα. Μετά την αμεσότητα του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και τα ρίσκα από τις δύο ομάδες μειώθηκαν. Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ήρθε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (42′), όταν ο Σουλής απόκρουσε ωραία το πλασέ του Στρούγγη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» εισήλθε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 48′ με σουτ του Μπρένερ, που απομάκρυνε ο Γιαννιώτης. Ο Ατρόμητος αδυνατούσε να βρει χώρους στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με ωραία κίνηση και σουτ του Σάλιακα, που απομάκρυνε εκ νέου ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου μέρους, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 71′, ο Γιαννιώτης απόκρουσε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα και δύο λεπτά αργότερα, ο Λώλης, που έκλεψε την μπάλα δεν κατάφερε ούτε κι αυτός να νικήσει τον γκολκίπερ του Ατρομήτου. Τα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα αποδείχθηκαν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς το 1-1 παρέμεινε έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Γκαρντάβσκι, Στάνκο, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Περέα.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Ντένιτς, Καρτάλης, Σάλομον, Σπιριντόνοβιτς, Μπεντινέλι, Κουλούρης.

 

Περισσότερα Εδω