Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα τιμήθηκαν σήμερα Τρίτη (21 Νοεμβρίου) οι Ένοπλες Δυνάμεις στη Λάρισα. Νωρίτερα το βράδυ ο εορτασμός τους κορυφώθηκε με μουσική εκδήλωση του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου.

«Ο εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι και δεν πρέπει να γίνει μία τυπική διαδικασία» επισήμανε κατά τον χαιρετισμό του ο Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος κ. Γεώργιος Φασούλας.

Υπογράμμισε επίσης ότι: «Ο εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων βασίζεται σε τρεις πηγές αξιών. Την Παναγία, την οποία όλοι έχουμε επικαλεστεί, ανεξάρτητα από το πόσο πιστεύει ο καθένας μας, την απόλυτη εκτίμηση και εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις και η υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του Έλληνα πολίτη». «Γι’ αυτό θα είμαστε εκεί όποτε μας χρειαστεί» είπε χαρακτηριστικά.

Το κοινό απόλαυσε μουσική από τις ορχήστρες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ στη συνέχεια περιηγήθηκε στον χώρο της έκθεσης ζωγραφικής. Το παρών έδωσαν αυτοδιοικητικοί παράγοντες του τόπου.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης: Με τιμή οι εκδηλώσεις σήμερα στη Λάρισα για τον εορτασμό της ημέρας των Ένοπλων Δυνάμεων – Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω