Συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο το «κρυφτούλι» μεταξύ των αστυνομικών και των διοργανωτών «κορονοπάρτι» που μισθώνουν για δύο ή τρεις ημέρες πολυτελείς κατοικίες στην Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας .
Μέσω διαδικτυακών εφαρμογών και μεταξύ «γνωστών” γίνεται η συνεννόηση και συνήθως το αντίτιμο του «εισιτηρίου» είναι ιδιαίτερα «αλμυρό» για τους συμμετέχοντες. Η καταβολή γίνεται εκ των προτέρων και δύο ώρες πριν οι « δικαιούχοι» μαθαίνουν την ακριβή τοποθεσία, συνήθως με αποστολή στίγματος. Εννοείται ότι οι συμμετέχοντες  και οι διοργανωτές τηρούν ευλαβικά τον όρο της μυστικότητας.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε 201 πρόστιμα επιβλήθηκαν επειδή δεν τηρήθηκαν τα μέτρα για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού ενώ υπήρχαν και συλλήψεις σε 15 περιπτώσεις των υπευθύνων ενώ σε 3 επιβλήθηκε κλείσιμο της επιχείρησης και πρόστιμο 3.000€.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Περισσότερα Εδω