Αγνοείται ο 15χρονος γιος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη ο οποίος φιλοξενούνταν σε κοινωνική δομή.

Περισσότερα αποκάλυψε ο 45χρονος από την Κορινθία που αυτοαποκαλείται «παλαιοχριστιανός», ο οποίος συνάντησε τυχαία τον γιο του, όπως λέει ο ίδιος στο T-live, λίγη ώρα πριν από την εξαφάνισή του.

«Ο μικρός δεν ήθελε από την αρχή να τους ακολουθήσει, είτε στο Παίδων, είτε στη δομή. Δεν ήταν μόνο το χθεσινό ζήτημα. Είναι έφηβος, έχει άποψη, έχει γνώμη και δεν ήθελε να φύγει από εκεί που ζούσε», ανέφερε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Όσο για την συνάντηση με τον γιο του, ο 45χρονος δήλωσε: «Χθες τα παιδιά της δομής είχαν έναν περίπατο, εγώ ήμουν στο Καραϊσκάκη, εκεί που συχνάζω σε έναν φίλο. Προφανώς ο γιος μου ήξερε ότι θα είμαι εκεί γιατί έχω κάποια γνωριμία. Τον φώναξα μαζί με ένα άλλο παιδί να φάνε ένα σουβλάκι, ήταν και αστυνομικοί μέσα στο μαγαζί».

«Το παιδί το έφερε η έχουσα την φροντίδα του, την επιμέλειά του και την ασφάλειά του, η οποία είναι κατηγορουμένη. Εάν ο κύριος Μανώλης είχε κανονίσει κάτι τέτοιο δεν θα ήταν παρών στο γεγονός. Το παιδί το έφερε η κυρία αυτή η οποία είναι υπάλληλος της δομής. Έχει την απόλυτη ευθύνη και για αυτό σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον της», ανέφερε ο συνήγορος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη στο T-live.

Περισσότερα Εδω