Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Μαρία Γαβαλά τον Πέτρο Κρίκη και τον Γιώργο Λαμπρούλη επισκέφτηκαν τον Ιπποκράτη  και  κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κύριλλο Παπασταύρου την Νέα Σμύρνη.

 Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ και γραμματέα της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, το Γιώργο Λαμπρούλη βουλευτή Λάρισας και τον Πέτρο Κρίκη, υποψήφιο δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», βρέθηκε στη συνοικία του Ιπποκράτη της Λάρισας, προκειμένου να συμπαρασταθεί σε όσους κατοίκους έχουν απομείνει, σε μια γειτονιά που κινδυνεύει να πνιγεί από τα νερά.

Παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες θωράκισης της γειτονιάς με τα έργα που γίνονται από τις αρχές. Παράλληλα όμως διαπιστώθηκαν η έλλειψη προετοιμασίας της κρατικής αρχής για τέτοιες καταστάσεις, η έλλειψη ουσιαστικού σχεδίου για την αντιμετώπιση τους, αλλά και το μπαλάκι ευθυνών μεταξύ Δήμου -Περιφέρειας- Κυβέρνησης. Και κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, βρέθηκε  στη συνοικία της Νέας Σμύρνης της Λάρισας, για να εκφράσει τη συμπαράσταση σε όσους κατοίκους έχουν απομείνει, σε μια γειτονιά που και αυτή  έχει πνιγεί από τα νερά.  Διαπιστώθηκε η γύμνια του κρατικού μηχανισμού τόσο στην αντιπλημμυρική θωράκιση της γειτονιάς, όσο και στο σχέδιο υποστήριξης των κατοίκων μετά τις πλημμύρες. Τα κλιμάκια ενημερώθηκαν για την πορεία του πλημμυρικού φαινομένου, απαίτησαν  από τη δημοτική και περιφερειακή αρχή, τη λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία του λαού των συνοικιών ενώ ταυτόχρονα απαίτησαν από τη δημοτική και περιφερειακή αρχή τη λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία του λαού της πόλης και όλης της πόλης.  Συνέβαλαν δε  στη διανομή νερών και τη θωράκιση σπιτιών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω