Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «κλειδώνει» και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να «απαντά» με τις ατάκες της, μέσα από την εκπομπή της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη ακούγοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μιλά για τις συνήθειές του, απάντησε: «Εμείς οι δύο έχουμε παραπάνω κοινά απ’ όσα γνωρίζουμε, αλλά δεν πειράζει, θα τα ανακαλύψουμε και του χρόνου τα υπόλοιπα», δείχνοντας έτσι πως και την επόμενη σεζόν θα βρίσκονται καθημερινά μαζί στο πλατό της εκπομπής της.

Και πριν από λίγες ημέρες όμως η Ελένη Μενεγάκη, ακούγοντας τους συνεργάτες της να κάνουν χιούμορ για τα ρεπό και τις απαιτήσεις των δημοσιογράφων – παρουσιαστών, ανέφερε: «Συγγνώμη αλλά για του χρόνου, έχει κάνει ήδη τη συμφωνία του o Δημήτρης. Για του παραχρόνου να τα σκέφτεται, να παίρνει ιδέες και να τα προτείνει».

Με τις παραπάνω ατάκες η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» για την επόμενη σεζόν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον οποίο δείχνουν να έχουν άψογες σχέσεις, αφού πρόσφατα η παρουσιάστρια βρέθηκε στο σπίτι του και στο πάρτι γενεθλίων του συνεργάτη της – Δες ΕΔΩ φωτογραφίες

 

Περισσότερα Εδω