1. Βραδινές ώρες της 11/02/2022, στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, από Αστυνομικούς του Α.Τ Βόλου, στα πλαίσια ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού, συνελήφθη Ημεδαπός 57 ετών, καθόσον κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ» και να μην τηρεί τις προβλεπόμενες από το Νόμο αποστάσεις των σκαμπό του μπαρ (τοποθέτηση δύο σκαμπό μαζί & απόσταση 1,5 μέτρου για κάθε επόμενη δυάδα σκαμπό). Στον ανωτέρω, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του ως άνω καταστήματος για τριάντα (30) ημέρες. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

 

  1. Βραδινές ώρες της ιδίας (11/02/2022), στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, από Αστυνομικούς του Α.Τ Βόλου, στα πλαίσια ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού, συνελήφθη Ημεδαπή 51 ετών, καθόσον κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτρια κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΔΩΝ ΠΟΤΩΝ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» και να μην τηρεί τις προβλεπόμενες από το Νόμο αποστάσεις των σκαμπό του μπαρ (τοποθέτηση δύο σκαμπό μαζί & απόσταση 1,5 μέτρου για κάθε επόμενη δυάδα σκαμπό). Στην ανωτέρω, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του ως άνω καταστήματος για τριάντα (30) ημέρες. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

 

 

 

The post Κλείσιμο για 1 μήνα και 10.000 euro πρόστιμο σε δυο καταστήματα στην Ν.Ιωνία απο την Αστυνομία appeared first on AstraTV.

Περισσότερα Εδω