Ο Μαρσέλο ανήκει και επισήμως στον Ολυμπιακό μετά από μια πανηγυρική υποδοχή δίπλα στην εκλεκτή της καρδιάς του στο Καραϊσκάκη. 

Στην προσωπική του ζωή ο 34χρονο ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος με την Κλαρίς Άλβες . Η κούκλα ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό του με μια σχέση η οποία ξεκίνησε από τα νεανικά τους χρόνια, ενώ το 2008 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αποκτώντας δύο παιδιά.

Μαρσέλο : Ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας

Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής και η κούκλα σύζυγός του δημοσιοποιούν αρκετά από τα τρυφερά στιγμιότυπα με τα δυο τους παιδιά, με τον μεγάλο τους γιο να ασχολείται ήδη με το ποδόσφαιρο. 

Ποια είναι η Κλαρίς Αλβές

Γεννημένη  στις 7 Δεκεμβρίου 1988 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, η Κλαρίς Άλβες είναι διάσημη ηθοποιός. Σπούδασε υποκριτική και αποφοίτησε από το “Studio Escola de Atores”.  Η Κλαρίς Άλβες ασχολείται και με το Muay Thai, γνωστό και ως Thai Boxing.

Παντρεύτηκε με τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή Μαρσέλο το 2008,  ενώ το 2009 το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί με το όνομα Ένζο.

Το 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Λίαμ. Ο μεγάλος γιος της οικογένειας ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του καθώς είναι μέλος της ομάδας Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κλαρίς Άλβες – Οι πόζες με μπικίνι

Με ένα καλλίγραμμο κορμί το οποίο φροντίζει να διατηρεί με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική η Κλαρίς Άλβες εντυπωσιάζει στις φωτογραφίες της με μπικίνι, με τους followers στο instagram να αυξάνονται διαρκώς.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Εδω