Η Κλέλια Πανταζή έγινε για δεύτερη φορά μητέρα ενός υγιέστατου αγοριού, την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου και η ευτυχία της δεν περιγράφεται με λόγια.

Η Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής γέννησε με καισαρική τομή ένα αγοράκι βάρους 4.420 όπου για προληπτικούς λόγους μπήκε για 24 ώρες στην Μονάδα. Αυτό είχε ως συνέπεια η Κλέλια Πανταζή να δει για πρώτη φορά τον γιο της, την επόμενη ημέρα, την Τρίτη 4/1.

Ανήμερα των Θεοφανίων, η Κλέλια Πανταζή πήρε εξιτήριο από μαιευτήριο στο Παλαιό Φάληρο μαζί με τον νεογέννητο γιο της. Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος εξασφάλισαν τις πρώτες φωτογραφίες από την έξοδο από το μαιευτήριο, με την ευτυχισμένη μανούλα να έχει στο πλευρό της όπως πάντα τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο.

Μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας, με την Κλέλια Πανταζή να ανυπομονεί να επιστρέψει σπίτι και να γνωρίσει στον γιο της Μιχαήλ Άγγελο το νεογέννητο αδερφάκι του!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

«Είναι υγιέστατος, είναι πάρα πολύ καλός. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Ο άντρας μου, ο Λευτέρης ήταν δίπλα μου μέχρι και τη στιγμή που μπήκα στο χειρουργείο. Ήμασταν πολύ αγχωμένοι με όλη αυτή την κατάσταση» ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Κλέλιας Πανταζή στο TLIFE.

Να σας ζήσει!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω