Η Βίκυ Καγιά ταξίδεψε στην Βενετία προκειμένου να βρεθεί στον Φεστιβάλ Κινηματογράφου μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά. Η κάμερα του ANT1 και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν την παρουσιάστρια στο αεροδρόμιο, όπου και έκανε τις νέες της τηλεοπτικές δηλώσεις.

“Δεν έχω ξεκινήσει τα γυρίσματα του Dancing With The Stars, αλλά όλα έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς. Είναι καταπληκτικά, εγώ έχω δει πολύ λίγα πράγματα, θα είμαι σε πολύ λίγες μέρες έτοιμη να σας κάνω και δηλώσεις”,  είπε για το νέο της ξεκίνημα ως παρουσιάστρια του DWTS.

“Δεν ξέρω να σου πω πόσα θα είναι τα ζευγάρια ακριβώς γιατί υπάρχουν και οι περιορισμοί λόγω COVID. Οι κριτές θα είναι τρεις ή τέσσερις, δεν είναι ακόμα τίποτα αποφασισμένο. Δεν μπορώ να σου πω ποιος θα κάνει backstage”, συμπλήρωσε.

Η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε για τον νέο κύκλο του GNTM ο οποίος σύντομα κάνει πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του Star:”Κι εμένα μου λείπουν οι κριτές του GNTM, φαντάζομαι τους λείπω κι εγώ, όμως από ό,τι ξέρω ξεκινάνε όλα πολύ ωραία, και θα δεις μια χαρά θα είναι όλα”.

 

Περισσότερα Εδω