Η έκτη ημέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στο Δήμο Τεμπών περιλάμβανε δραστηριότητες σε Συκούριο, Γόννους και Πυργετό.

Την Τρίτη το απόγευμα γονείς και παιδιά συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία μπροστά από τη Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών στο Συκούριο όπου τους περίμενε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Χρήστος Κρικώνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, η τοπική σύμβουλος Συκουρίου κα Μπακαγιάννη – Φασούλα Όλγα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρυχωρίου με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Zumba Instructor κα Νατάσα Αλεξάνδρου.

Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, τονίζο

ντας τη σημασία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην οποία ο Δήμος Τεμπών συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος. Ακολούθησε χορός στους ρυθμούς της Zumba με την κα Αλεξάνδρου η οποία ξεσήκωσε παιδιά, γονείς, ακόμη και τον Δήμαρχο κ. Μανώλη, με τον δικό της μοναδικό τρόπο .

Σε όλους τους μικρούς χορευτές μοιράστηκαν τα απαραίτητα νεράκια, ευγενική χορηγία της εταιρείας χονδρικού εμπορίου Γαλακτοκομικών Προϊόντων & Κρεάτων «Κ. Πουτσιάκας-Β. Ζαχαρός» και του καφέ «Ζάχαρη & Αλάτι» στο Μακρυχώρι.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας προσφορά του ΔΟΠΑΠΕΠΤ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω