Η Chiara Ferragni και ο Fedez αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ιταλικής αλλά και διεθνούς showbiz. Η διάσημη Ιταλίδα Influencer και ο δημοφιλής ράπερ είναι μαζί έξι ολόκληρα χρόνια, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και παραμένουν τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

Ωστόσο πριν λίγο καιρό η μοίρα τους «χτύπησε» την πόρτα και την εμφάνισή του έκανε ο καρκίνος… Ο Fedez διαγνώστηκε με σπάνιο όγκο στο πάγκρεας στα μόλις 32 του χρόνια, με την Chiara Ferragni να στέκεται ως βράχος στο πλευρό του.

Το love story της Chiara Ferragni με τον Fedez

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα το καλοκαίρι του 2016, ενώ φέτος κλείνουν έξι χρόνια κοινής πορείας. Η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα και δύο χρόνια μετά τον Μάρτιο του 2018 υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, Leoncino.

«Ήταν σαν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είχαμε βγει για γεύμα με εκείνον και την πρώην κοπέλα του και τον πρώην σύντροφο μου και συνεργάτη μου. Είχαμε κοινούς φίλους τον Σεπτέμβρη του 2015. Τότε κι οι δύο χωρίσαμε από τις σχέσεις μας. Είχαμε γράψει καλοκαιρινό τραγούδι που έγινε επιτυχία για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με ανέφερε στο τραγούδι του με έναν αστείο τρόπο. Από τότε αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα. Με κάλεσε σε δείπνο και δέχτηκα γιατί ήταν πολύ καλός και ρομαντικός, παρόλο που δεν ήταν καθόλου ο τύπος μου», είχε αποκαλύψει η Chiara Ferragni για την γνωριμία της με τον Fedez.

Ο παραμυθένιος γάμος στην Σικελία και η απόκτηση οικογένειας

 

Η Chiara Ferragni και ο Fedez ένωσαν τις ζωές τους σε μία άκρως εντυπωσιακή τελετή στην πόλη Νότο στη Σικελία, τον Σεπτέμβριο του 2018, μόλις πέντε μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους. Η διάσημη fashion blogger έδωσε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον γοητευτικό τραγουδιστή, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους.

Το παραμύθι συνεχίζεται με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Η κόρη τους Vittoria έρχεται στον κόσμο τον Μάρτιο του 2021 και η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώνεται!

Η Chiara Ferragni και ο Fedez ζουν την απόλυτη ευτυχία, μοιράζοντας τη ζωή τους ανάμεσα στην Ιταλία και το Los Angeles. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και τίποτα κακό δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα.

Η δύσκολη περιπέτεια υγείας και ο καρκίνος

 

Η μοίρα «χτύπησε» την παραμυθένια ζωή του ζευγαριού, με τον Fedez να περνάει ίσως μια από τις πιο δύσκολες περιπέτειες της ζωής του. Ο 32χρονος ράπερ αποκάλυψε πριν μερικές εβδομάδες πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

«Είμαι εδώ για να σας πω ότι έχω διαγνωστεί με μια ασθένεια, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο και θα κάνω τη θεραπεία που πρέπει. Με περιμένει ένα σημαντικό ταξίδι και πιστεύω πως στο μέλλον θα μπορέσω να το μοιραστώ γιατί το να ακούω ιστορίες άλλων ανθρώπων, με ανακουφίζει».

Σε νέα του ανάρτηση, ο Fedez μέσα από το νοσοκομείο φορώντας ρόμπα, εξομολογήθηκε: «Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινή όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν το εντοπίσεις έγκαιρα, δεν είναι ωραίος συγκάτοικος για να έχεις μέσα στο σώμα σου. Ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες, ήταν για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου).

Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο χρόνο. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες που ήταν δίπλα μου αυτές τις έντονες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικότητας που μου στείλατε Σας αγαπώ. Φεντερίκο».

Η Chiarra Ferragni δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του συζύγου της και τον στηρίζει όσο ποτέ. Άλλωστε υποσχέθηκαν ότι θα είναι μαζί και στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο, μια μέρα πριν από την λεπτή χειρουργική επέμβαση στο πάγκρεας. Φοβηθήκαμε για τα πάντα: τη διάγνωσή του, την επέμβαση, την ανάρρωση, τη ζωή μας και την κατάσταση της οικογένειάς μας.

Η χειρουργική επέμβαση την Τρίτη πήγε καλά, και τώρα αναρρώνει και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι μόνο μια κακή ανάμνηση που μας δίδαξε, για άλλη μια φορά, τη σημασία του να απολαμβάνουμε τη ζωή στο έπακρο, καθημερινά. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μας έκαναν να νιώσουμε την αγάπη τους, άπλωσαν το χέρι και έκαναν μια προσευχή για εμάς, μας έδωσε πολλή δύναμη» γράφει η Ιταλίδα influencer.

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω