Αύριο στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας, θα παιχθεί η τελευταία πράξη της τραγωδίας για τον 59χρονο Γιώργο Κουτσουρούμπα, που πέθανε μετά από έναν περίπου μήνα νοσηλείας στην εντατική, μετά από τροχαίο στο ύψος των Φυλακών Λάρισας, στις 17 Αυγούστου.

Όπως είχε μεταδώσει το onlarissa.gr, ο 59χρονος που υπηρετούσε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, είχε μεταβεί στο Νέο Κοιμητήριο για να ανάψει ένα κερί σε συγγενικό του πρόσωπο. Επιστρέφοντας στην Λάρισα, συνέβη το μοιραίο, στο ύψος των φυλακών, όταν συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο. Μία ακόμη ειρωνεία της τύχης είναι πως την επομένη του ατυχήματος ξεκινούσε η καλοκαιρινή του άδεια.

Είχε από χρόνια χάσει τους γονείς του, αλλά και την αδερφή του και ζούσε μόνος. «Οι οικογένειά του ήμασταν εμείς. Ο 1ος Πυροσβεστικός Σταθμός θρηνεί την απώλεια ενός εκλεκτού συναδέλφου. Είμαστε συντετριμμένοι για τον χαμό του συναδέλφου μας. Πάλεψε για αρκετές ημέρες αλλά δεν τα κατάφερε. Θα τον θυμόμαστε…» δήλωσε μεταξύ άλλων στο onlarissa.gr. o Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλίας κ. Ηλίας Αρβυθάς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω