Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης το απόγευμα της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου έκαναν την πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση μετά τον ερχομό του γιου τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Black Bachelor» η οποία έγινε σε κινηματογραφική αίθουσα εμπορικού κέντρου. Λαμπεροί και χαμογελαστοί, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Κατερίνα Στικούδη – Η εγκυμοσύνη που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Στις 17 Οκτωβρίου 2021 η Κατερίνα Στικούδη έγινε για πρώτη φορά μανούλα ξεκινώντας μια νέα καθημερινότητα δίπλα στον σύζυγό της και το μωρό τους. Από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι και την είσοδό της στο μαιευτήριο, η τραγουδίστρια θέλησε να διαφυλάξει την ιδιαίτερη αυτή περίοδο, μακριά από τα ΜΜΕ.

Για τον λόγο αυτό εξάλλου οι φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της είναι ελάχιστες στα social media. Η Κατερίνα Στικούδη λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει, έκανε την ανατροπή αφού δέχτηκε με χαρά την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη να συμμετέχει στο J2US μέσα από το δικό της social media room στο οποίο και υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους του σόου.

Ευτυχισμένος πατέρας ο Βαγγέλης Σερίφης

Όλα κυλούν ομαλά και έτσι η Κατερίνα Στικούδη εγκαταλείπει για λίγο το J2US για να γεννήσει. Ευτυχισμένος πατέρας ο Βαγγέλης Σερίφης, ο οποίος μετά τη γέννα, ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στο instagram δημοσιεύοντας t-shirt με το γράμμα «Β» βάζοντάς μας σε σκέψεις για το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους.

«Θα τον ονομάσουμε Βύρωνα. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα και ο πεθερός μου είναι Βύρωνας. Στο σπίτι είναι όλα έτοιμα. Αυτό το Σάββατο θα πάρω μία άδεια από το “J2US” και θα επιστρέψω το επόμενο», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη λίγες ώρες μετά τη γέννα.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης το βράδυ της Τρίτης έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου τους.

Η παρουσία τους στην πρεμιέρα της ταινίας δεν ήταν τυχαία, αφού  η γνωστή τραγουδίστρια έχει τον δικό της ρόλο – έκπληξη στο «The Black Bachelor» το οποίο βγήκε στους κινηματογράφους.

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης μαζί με τον Λευτέρη Ελευθερίου, τον Θανάση Βισκαδουράκη και τον Μελέτη Ηλία

Φωτογραφίες – Πέτρος Χόντος

Κατερίνα Στικούδη – Τελευταία Νέα

 

Κατερίνα Στικούδη: Η φωτογραφία από το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της

Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο της, ανήμερα της ονομαστικής γιορτής της

Κατερίνα Στικούδη: Η εξομολόγηση για τον δύσκολο τοκετό και τον Βαγγέλη Σερίφη

Περισσότερα Εδω