Είναι ταλαντούχα, γλυκιά και όμορφη

Μπήκε στις ζωές μας από το τηλεοπτικό σόου the voice το 2014 και εκ τότε θέλουμε πολύ να  μαθαίνουμε  την εξέλιξη της, ενώ κάθε φορά μας εκπλήζει με το ταλέντο αλλά και τα επαγγελματικά της εγχειρήματα καθώς και με τα μοναδικά κομμάτια της.

Στο πλατό του τηλεοπτικού καναλιού Σκαι tv βρέθηκε η αγαπημένη τραγουδίστρια Κατερίνα Λολιου την οποία γνωρίσαμε από το τηλεοπτικό παιχνίδι voice  προκειμένου να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο τραγούδι της . Ωστόσο δεν περιορίστηκε μόνο εκεί αφού η οικοδέσποινα της εκπομπής κατάφερε μέσα από την συζήτηση να ειπωθούν και άλλα πολλά.

Πιο συγκεκριμένα η Αντελινα Βαρθακούρη την είχε καλεσμένη στην εκπομπή της Σουκου family για να τραγουδήσουν και όχι μόνο αφού ακούστηκαν και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την προσωπική ζωή της αφού προέβει σε μια αποκαλυπτικό συζήτηση απατόντας στο ερώτημα αν είναι ερωτευμένη.

Αφορμή για την ερώτηση της παρουσιάστριας

Η όμορφη Κατερίνα απάντησε με προθυμία στην ερώτηση της παρουσιάστριας η οποία παρακινήθηκε   για την ερώτηση από ένα τραγούδι που ζήτησε η ίδια να ερμηνεύσει στην διάρκεια της εκπομπής.

Αυτό το κομμάτι ήταν το συνηθισμένα και ρωτήθηκε αν αφιερώνετε σε κάποιο πρόσωπο έτσι δημοσιοποίησε ότι είναι ερωτευμένη αλλά όχι με τον Πέτρο Κωστόπουλο όπως είχε ειπωθεί λόγο της κοινής εμφάνισης τους στο Ντουμπάϊ την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών αλλά με άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ο έρωτας που βιώνει τώρα είναι φρέσκος πολύ όμορφος και περνάνε πολύ καλά αν και το πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης αποκάλυψε και την ηλικιακή τους διαφορά , αφού η ίδια είναι μεγαλύτερη κατά ένα ολόκληρο χρόνο.

Όσα είπε για την σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Για τον Πέτρο Κωστόπουλο αποκάλυψε ότι ουδέποτε είχαν κάτι Ερωτικό και ότι το ταξίδι τους στο Ντουμπάϊ ήταν  καθαρά για λόγους διασκέδαση αναψυχής , με  απόλυτα φιλική διάθεση αποτελούμενο και από άλλα φιλικά πρόσωπα.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Εδω