Όλα δείχνουν πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά από δυόμιση χρόνια σχέσης πλέον αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε τον Ιούλιο του 2019 και στη συνέχεια ακολούθησαν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, τρυφερά στιγμιότυπα στα social media, ευχές ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου συχνά πυκνά αναφερόταν στον σύντροφό της, με τον οποίο δήλωνε τρελά ερωτευμένη!

Ωστόσο όλα αυτά σταμάτησαν το φθινόπωρο του 2021. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» όχι μόνο δεν έκανε αναφορές στον σύντροφό της, αλλά δεν έκρυβε ότι περνάει δύσκολα στην προσωπική της ζωή. Τότε ξεκίνησαν οι φήμες και τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να αντιμετωπίζει κρίση στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν επιβεβαίωσε ποτέ τον χωρισμό της από τον γοητευτικό εφοπλιστή, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που εμμέσως επιβεβαίωνε μέσα από την εκπομπή της ότι κάτι έχει αλλάξει στα προσωπικά της. Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιραζόταν στίχους από ποιήματα και posts που δήλωσαν στεναχώρια και απογοήτευση.

 

Το TLIFE συγκέντρωσε μερικές από τις τηλεοπτικές στιγμές της Κατερίνας που υποδήλωναν την κρίση στη σχέση της αλλά και τα ποιήματα στα social media που μάλλον είχαν αποδέκτη… τον πρώην σύντροφό της.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδήλωναν όλο αυτό το καιρό ότι πλέον είναι μόνη στην προσωπική της ζωή, παρά το γεγονός ότι εκείνη κρατούσε σιγήν ιχθύος.

Μέχρι χθες Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, όπου η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το γεγονός ότι σκέφτεται να υποβληθεί σε κατάψυξη ωαρίων επιβεβαίωσε ότι δεν έχει σύντροφο…

 

Περισσότερα Εδω