Μετά τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους στην Αθηνά Παντελίδη για τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον γιο της Παντελή Παντελίδη, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με τη μητέρα του τραγουδιστή.

«Εγώ επικοινώνησα με την κυρία Αθηνά χθες. Την έχω γνωρίσει και στο J2US. Τόσα χρόνια δεν έχει μιλήσει ποτέ. Μου είναι πολύ συμπαθής και πάντα είναι αξιοπρεπής. Ήταν πολύ στενοχωρημένη. Της είπα πως στενοχωρήθηκα που συνέβη στην εκπομπή μου και πως πραγματικά ο Γιώργος Θεοφάνους δεν είχε κακή πρόθεση και ξεκίνησε αλλιώς η κουβέντα.

Μου είπε πως αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ, έκλαιγε. Μου είπε πως έχει χάσει τόσα χρόνια το παιδί της και δε θα καταριόνταν ποτέ έναν γονιό να του συμβεί κάτι τέτοιο. Την ενόχλησε πως μπορεί ο κόσμος να πίστεψε κάτι τέτοιο. Μου είπε πως ήθελε μια συγγνώμη και να λήξει το θέμα. Και μετά έκλαιγε.

Μάλιστα είχε και ένα θέμα με την υγεία της. Να είναι καλά, περαστικά. Ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη και το θέμα λήγει εδώ» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για την επικοινωνία της με την Αθηνά Παντελίδη.

 

Περισσότερα Εδω