Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά στο Mega Καλημέρα, στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκε το χρονικό της κόντρας των δύο παρουσιαστών.

Μετά το βίντεο, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου για το εάν γνωρίζει τι έχει συμβεί ανάμεσα σε Μαρία Ηλιάκη και Νίκο Μουτσινά.

Τότε, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα είπε αρχικά: «Όταν τελείωσε η εκπομπή (Το Δέστε τους) εγώ είχα παρεξηγηθεί με τη Μαρία Ηλιάκη. Με τον Νίκο Μουτσινά δεν παρεξηγήθηκα ποτέ. Για βλακείες με τη Μαρία και μεγαλώνοντας σκέφτεσαι τα πράγματα διαφορετικά. Η Μαρία με είχε προσεγγίσει τότε με άσχετα μηνύματα».

Και πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν ξαναέκαναν τα παιδιά την εκπομπή Ξαναδέστε τους ήταν μία χαρά. Μετά σταμάτησε η εκπομπή και δεν ξέρω τι έγινε. (…) Εγώ με τον Νίκο έχω τέλεια σχέση, τον αγαπάω πολύ. Όταν γέννησε η Μαρία Ηλιάκη, ξέρω ότι το ήθελε πολύ από τα χρόνια που κάναμε παρέα, την πήρα τηλέφωνο και έστειλα τα δώρα μου. Είπαμε να τα αφήσουμε πίσω όλα αυτά. Δεν ξέρω τι έχει γίνει ανάμεσά τους. Ποτέ η Μαρία δεν μου είπε κάτι αρνητικό για τον Νίκο, ούτε ο Νίκος για τη Μαρία».

Η Κατερίνα Καινούργιου κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύω ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουνε μία σχέση σαν και μένα με τον Θέμη Μάλλη. Ερωτική κατά βάθος. Ο ένας δε μπορεί χωρίς τον άλλον, αλλά και μαζί τσιτώνουν».

Περισσότερα Εδω