Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 3/8 στην Βαρυμπόμπη, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να φτάνουν άμεσα στο σημείο και να επιχειρούν με κάθε τρόπο να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο. Οι κάτοικοι των γύρω περιοχών ακολουθούν τα μέτρα που εξέδωσε η Πολιτική Προστασία ενώ βρίσκονται σε ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστεί να αφήσουν τα σπίτια τους.

Λίγο μετά τις 4 απόγευμα, οι πρώτες περιοχές άρχισαν να εκκενώνονται, αφού η φωτιά πλησίασε σπίτια και πλατείες. Μάλιστα, το μέγεθος της φωτιάς είναι τέτοιο που είναι ορατό και από τις υπόλοιπες περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ούσα ιδιαίτερα ανήσυχη με την κατάσταση, μιας και το πατρικό της βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή που ξέσπασε η φωτιά, μοιράστηκε την αγωνία της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει πώς φαίνεται ο καπνός από το παράθυρο του σπιτιού της. “Η φωτιά στην Βαρυμπόμπη από το πατρικό μου… Εύχομαι όλα να πάνε καλά”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. 

Δες τη φωτογραφία:

Περισσότερα Εδω