Διχασμένοι φαίνεται πως είναι οι χρήστες του twitter με τον Άρη Σερβετάλη. Ο ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος” που πρωταγωνιστούσε καθώς δεν δέχεται όπως λέει τον διαχωρισμό εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων αλλά ούτε και το γεγονός πως πρέπει να παίζει μόνο μπροστά σε όσους ανήκουν στην πρώτη κατηγορία.

Η απόφαση αυτή του ηθοποιού έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις τόσο από συναδέλφους του όσο και από απλό κόσμο καθώς κάποιοι υποστηρίζουν πως καλώς έκανε ειδικά εφόσον είχε ενημερώσει από πριν την παραγωγή ότι θα αποχωρήσει αν τεθεί κάποιο τέτοιο μέτρο ενώ άλλοι τον κατηγορούν πως δε σκέφτεται όλο αυτόν τον κόσμο που μένει άνεργος εξαιτίας του. 

Το απόγευμα της Τρίτης ο Άρης Σερβετάλης, μετά τον σάλο γύρω από το όνομά του, αποφάσισε να απαντήσει κάνοντας μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram

«Πρότεινα την αντικατάστασή μου κι έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεσή τους ώστε να βοηθήσω στην ομαλή ένταξη νέου μέλους. (…) Αδυνατώ να μετέχω σε ένα «πιστοποιημένο» ντάνιασμα ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει δημιουργηθεί από τον Θεό με την ελευθερία ακόμη και να τον αρνηθεί. Δεν είμαστε αγέλη. Είμαστε άνθρωποι που αγωνιζόμαστε να φανερώσουμε το πρόσωπό μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Άρης Σερβετάλης.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά tweets τόσο υπέρ όσο και κατά του ηθοποιού και σου τα παρουσιάζουμε πιο κάτω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω