Η δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα» συνεχίζει, με αγωνιώδεις ρυθμούς, να ξεδιπλώνει το μυστήριο της εξαφάνισης της Άννας και να ξεσκεπάζει τα ένοχα μυστικά που κρύβουν όλοι οι χαρακτήρες.

Τι θα δούμε όμως στο αποψινό επεισόδιο;

Παρά τις εξηγήσεις της αστυνομίας, το βίντεο αναζωπυρώνει την αγανάκτηση για την αθώωση του Χρήστου από μερίδα της τοπικής κοινωνίας, με την Όλγα να πρωτοστατεί στις αντιδράσεις. Η Ξένια αποφασίζει πως η οικογένεια πρέπει επιτέλους να περάσει στην αντεπίθεση. Η Σμαρώ, ερευνώντας την εταιρεία διαχείρισης των καμερών ασφαλείας, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον αρχηγό της τοπικής μαφίας, Σάκη Χαροκόπο. Ο Χρήστος κάνει ένα ταξίδι στην Αθήνα, ακολουθώντας ένα νέο στοιχείο σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας.

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς, η οποία συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς. Ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της «Σκοτεινής Θάλασσας» σε στίχους και μουσική δική του. Επίσης έχει συνθέσει την πρωτότυπη μουσική και έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της σειράς.

Περισσότερα Εδω