Το Επιμελητήριο Καρδίτσας σε υλοποίηση της από 30/11/2021 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του, προχώρησε σε συνεργασία με χωροτάκτη στην κατάθεση αιτήματος στην Πολεοδομία Καρδίτσας σχετικά με την τροποποίηση των όρων του Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων (ΣΧΟΟΑΠ) για τις επιχειρήσεις μέλη του που εδρεύουν εντός των ορίων του πρώην Δήμου Κάμπου και τις οποίες αφορά.

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ζυγογιάννη Κων/νο και τον Αντιπρόεδρο του Τμήματος Μεταποίησης κ. Πέτρο Παπαδάκο, συνοδευόμενη από τον αρμόδιο χωροτάκτη κ. Κουτάκο, κατέθεσε την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 στην Υπηρεσία της Πολεοδομίας το σχετικό φάκελο με τις προτάσεις του Επιμελητηρίου αναφορικά με την αλλαγή της χρήσης γης και την δυνατότητα έκδοσης αδειών των επιχειρήσεων που χωροταξικά υπάγονται στο ΣΧΟΟΑΠ του τ. Δήμου Κάμπου.

Ακολούθησε επίσκεψη της αντιπροσωπείας σε επιχειρήσεις του οδικού άξονα Τρικάλων και Μουζακίου με σκοπό την επιτόπια αυτοψία και την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με το ΣΧΟΟΑΠ των δήμων τους, για την μελλοντική ανάδειξη των αιτημάτων τους από το Επιμελητήριο Καρδίτσας μέσω της ίδιας διαδικασίας.

Περισσότερα Εδω