Η Καρολίνα Πελενδρίτου είναι ένα από τα πρόσωπα που περπάτησαν το βράδυ της Πέμπτης 23/3 στο “Yes I Do Catwalk” που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας και ήταν εμπνευσμένο από την ανεξήγητη μαγεία του Βόρειου Σέλας.

Η Κύπρια Παραολυμπιονίκης, Κατερίνα Πελενδρίτου που άσε ηλικία 16 ετών έχασε την όρασή της, ανέβηκε στην πασαρέλα του show φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό ενώ συνοδευόταν από τον προσωπικό της σκύλο οδηγό που τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον πιο πιστό της φίλο αφού μαζί πηγαίνουν παντού. 

Η Καρολίνα Πελενδρίτου έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες στον χώρο του αθλητισμού. Άλλωστε, η κολύμβηση είχε μπει στη ζωή της από πολύ μικρή ηλικία. Και παρότι το πρόβλημα υγείας της που είχε κάνει την εμφάνισή της από τα 9 της κιόλας χρόνια τη δυσκόλευε στις επιδόσεις της, εκείνη δεν το έβαλε κάτω.

Μετά τα 16 της, όταν η όρασή της είχε πλέον μειωθεί σημαντικά, η Καρολίνα Πελενδρίτου χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να μπορέσει να αποδεχθεί αυτό που της συνέβαινε αλλά με τη βοήθεια της μητέρας της και μιας αθλητικής ψυχολόγου, αποφάσισε να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και εκ τότε τα πράγματα στη ζωή της άρχισαν να κυλούν πιο ομαλά με τις δυσκολίες όμως να παραμένουν. (διάβασε εδώ πληροφορίες για τη ζωή και την αγωνιστική δράση της Καρολίνας Πελενδρίτου)

«Το πρόβλημα είναι καθημερινό, αυτά που καλείσαι να αντιμετωπίσεις ώστε να φτάσεις να κολυμπήσεις σε έναν αγώνα. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα και η μεγάλη πρόκληση» είπε πει η ίδια καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου τον Οκτώβριο του 2021.

Στο πλευρό της, εδώ και πολλά χρόνια, η Καρολίνα Πελενδρίτου έχει τον σύζυγό της, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Σίγουρα όταν υπάρχει ένα πρόβλημα αναπηρίας, δεν είναι και για τον άλλον εύκολο να το αποδεχτεί. Παίζει ρόλο πόσο έχεις συμβιβαστεί εσύ με το πρόβλημά σου» είπε πει για τον γάμο της στην ίδια συνέντευξη. (δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη της Καρολίνας Πελενδρίτου)

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω