Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στον Βόλο αλλά και τα όσα ειπώθηκαν για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τα όσα είπε ο Δημάρχος Βόλου, η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε μέσω της εκπομπής της, πετώντας τα «βέλη» της στις εκπομπές που φιλοξένησαν τον Αχιλλέα Μπέο.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη να αποκτήσει δύο γιους, η παρουσιάστρια είπε ξεσπώντας: «Ποια ήταν η πρόθεσή του; Τι πιστεύει και πώς νιώθει ο ίδιος για τα δύο αγόρια που θέλει να αποκτήσει; Δεν έχει βγει να εξηγήσει από καρδιάς. Ο τρόπος που τοποθετήθηκε ήταν λάθος. Το θέμα δεν είναι ο κ. Κασσελάκης.

Το θέμα είναι τα παιδιά που είναι απροστάτευτα και γίνονται εγκλήματα και καθημερινά ζουν στο φόβο. Το θέμα δεν είναι η τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στον κ. Μπέο, ο οποίος κρίνει πίσω από τη λαϊκότητά και την αμορφοσία του, την αυθεντικότητα».

«Το θέμα είναι ότι αυτές οι δηλώσεις χειροκροτήθηκαν, ενώ υπάρχουν παιδιά που ζουν φοβισμένα που μπορεί να αγαπούν ένα άλλο παιδί του ίδιου φύλου», πρόσθεσε στη συνέχεια για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου.

Τέλος, η Φαίη Σκορδά απασφάλισε: «Όποιος καλεί τον Μπέο και τους άλλους όλους – που και εγώ το έχω κάνει στη ζωή μου γιατί παρασύρθηκα από τους τηλεοπτικούς κανόνες για τα νούμερα τηλεθέασης – αυτό γίνεται μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης γιατί αυτές οι δηλώσεις προκαλούν».

Περισσότερα Εδω