Για μια Λάρισα που είναι ανθεκτική μίλησε σε μήνυμά του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και η οποία δοκιμάζεται σκληρά από τις πλημμύρες, ωστόσο το απογοητευτικό είναι πως τόνισε ότι «Τα νερά που έρχονται από την πλευρά των Τρικάλων είναι πάρα πολλά και δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση από εδώ και στο εξής».

Αναλυτικά τα όσα επισήμανε:

«Στην πόλη της Λάρισας το φαινόμενο δεν έχει προκαλέσει μόνο αναστάτωση αλλά και αρκετές καταστροφές. Τα νερά που έρχονται από την πλευρά των Τρικάλων είναι πάρα πολλά και δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση από εδώ και στο εξής. Μετά τις εκκενώσεις των οικισμών και την προσπάθεια να απεγκλωβίσουμε ανθρώπους, η σκέψη μας και η προσπάθειά μας είναι κοντά σε όσους υποφέρουν και στη Λάρισα είναι αρκετοί και η πλειοψηφία υπακούνε σε όσα τους λέμε.

Η πόλη δοκιμάζεται και δοκιμάζεται πολύ σκληρά. Δεν αντιμετωπίσαμε ξανά στο παρελθόν τέτοιο πρόβλημα. Αυτή την στιγμή το μήνυμά μας είναι αν περιορίσουμε τις ζημιές και να μην κινδυνεύσει καμία ανθρώπινη ζωή. Θέλουμε να μας ακούν οι πολίτες και να υπακούνε έχουμε την δυνατότητα να βοηθάμε. Αυτή η πόλη και αυτή τη φορά συνεχίζει να είναι ανθεκτική».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω