Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στο Breakfast@Star και στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο. Ο στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά ρωτήθηκε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την αποχώρησή του από τη Super Κατερίνα.

«Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Ανδρέας! Οι αυλικοί και οι κόλακες δεν ταιριάζουν σε κανέναν, πόσω μάλλον στην τηλεόραση. Ορθά το είπε» δήλωσε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικού.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πώς του φαίνεται που ο Ανδρέας Μικρούτσικος δε θα συνεχίσει να βρίσκεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Καλά κάνει. Αν η ψυχούλα του ησυχάσει, καλά κάνει. Νομίζω ότι είναι αμφίδρομο αυτό. Άλλωστε έχει δουλειά τώρα στα καινούργια κατατόπια του» σημείωσε ο δημοσιογράφος.

«Δεν μου άρεσε το Tv Queen, παρόλο που δουλεύουν εκεί άνθρωποι που τους αγαπώ και τους εκτιμώ πάρα πολύ. Ως τηλεοπτικό προϊόν δεν μου άρεσε. Μακάρι να βγει η επόμενη παρουσιάστρια από εκεί και να προκύψει κάτι καλό. Θα προτιμούσα να δω την Ιωάννα Μαλέσκου σε κάτι καλύτερο» ανέφερε, ολοκληρώνοντας ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Περισσότερα Εδω