Στα λευκά ντύθηκαν αρκετές περιοχές της Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», η οποία από τα ξημερώματα της Δευτέρας «χτύπησε» τη χώρα μας. 

Το χιονισμένο τοπίο εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να βγουν στους δρόμους και στον κήπο τους απολαμβάνοντας το τοπίο που δημιούργησε η «Μπάρμπαρα».

Τα social media γέμισαν με σχετικές αναρτήσεις, ανάμεσά τους και πολλές των Ελλήνων celebrities που είτε μόνοι, είτε με τα παιδιά τους βγήκαν για να παίξουν με το χιόνι και να απολαύσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, άφησαν για λίγο τα πλατό των εκπομπών τους και βγήκαν στο χιόνι για λίγο προκειμένου να δείξουν στους τηλεθεατές τους τι συνέβαινε ακριβώς έξω από το στούντιο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους τηλεθεατές από τον εξωτερικό χώρο στα στούντιο της εκπομπής της στον Alpha:

Κατά την επιστροφή της στο σπίτι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε και πάλι στα χιόνια, αυτή τη φορά με τον γιο της:

Κατερίνα Καινούργιου:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου:

Από την άλλη, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Μαρία Ηλιάκη, η Βίβιαν Δράκου Πατριαρχέα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Μαντώ Γαστεράτου και η Μάρα Δαρμουσλή, πήραν τα παιδιά τους και βγήκαν στο χιόνι προκειμένου να παίξουν μαζί τους και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν στο μέλλον.

Σίσσυ Χρηστίδου

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα

Έλενα Ασημακοπούλου

Μάρα Δαρμουσλή

Βίβιαν Δράκου Πατριαρχέα

Μαντώ Γαστεράτου

Ευδοκία Ρουμελιώτη

Μαρία Ηλιάκη

Ενώ η Aθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Τσολάκη, ο Σάκης Αρσενίου και η Τζένη Θεωνά προχώρησαν σε πιο… μοναχικές αναρτήσεις αποκαλύπτοντας το χιονισμένο τοπίο το οποίο απόλαυσαν στην κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Κάθε κακοκαιρία έχει πλέον το όνομά της. Η επιλογή γίνεται από το Ελλάδα, το Ισραήλ και την Κύπρο.

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που θα βάλει την Ελλάδα στην… κατάψυξη τις επόμενες μέρες έχει «βαπτιστεί» από την χώρα μας. Ήταν η σειρά της μετά το Ισραήλ, που ονόμασε Ariel την προηγούμενη κακοκαιρία. Το επόμενο βαρομετρικό σύστημα θα ονομαστεί Κλέον, από την Κύπρο. Ήδη, έχουν αποφασιστεί τα ονόματα των επόμενων 22 συστημάτων.

Το Selfie βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Selfie φωτογραφία της Βίκυς Κάβουρα

Ελένη Τσολάκη

Σάκης Αρσενίου

Τζένη Θεωνά

Φωτογραφίες: instagram

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω