Ο Ηλιάς Βρεττός, με μια διαφορετική ανάρτηση στο instagram περιέγραψε τα όσα βίωσε πριν τρία χρόνια τα οποία δεν θα σβήσουν ποτέ από τη μνήμη του. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στη Νάξο προκειμένου να εκπληρώσει το τάμα του, ενώ ήρθε αντιμέτωπος με μια αποκάλυψη για την ημερομηνία που συνέπεσε … με τη γιορτή του.

“Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες και φρεσκοχειρουργημένες φωνητικές χορδές στην Νάξο με τους γιατρούς και φίλους μου… Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να περπατήσω τότε.

Με έφεραν στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και το θαυματουργό σπήλαιό Της με το αγίασμα που βγαίνει μέσα από το βράχο! Έκανα τάμα να με αξίωσει να γίνω καλά και να έρθω να την ευχαριστήσω, καταφέρνοντας να ανέβω τα σκαλία της στο σπήλαιο που τότε δεν μπορούσα! Σήμερα εκπλήρωσα το Τάμα μου και μόλις συνειδητοποίησα πως εντελώς τυχαία σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο είναι του προφήτη Ηλία και γιορτάζω! Απίστευτα συναισθήματα και θεόσταλτες συμπτώσεις με κάνουν να χαμογελάω πολύ πλατιά σήμερα! Σας αγαπάω! Βοήθεια μας και μεγάλη η χάρη της Παναγίας μας”, έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

Περισσότερα Εδω