Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας» από τα συμπληρώματα διατροφής “Science of Nature” & την KARABINIS MEDICAL ανακοινώνει τους παράκτιους καθαρισμούς στη Λάρισα.

Με την υποστήριξη του ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ. και του ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ θα πραγματοποιηθούν καθαρισμοί 2 παραλιών την Πέμπτη 29 Ιουλίου στον Δήμο Αγιάς στη Λάρισα. Οι παράκτιοι καθαρισμοί θα διεξαχθούν στις παραλίες Στόμιο (12:00-16:00) και Κάτω Σωτηρίτσα (17:00-20:30).

Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και στοχεύει στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στην ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος από την ρύπανση.

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης συμβάλει ενεργά, αναλαμβάνοντας την παραλαβή των απορριμμάτων από τις παραλίες που θα συλλεχθούν και αποστέλλοντάς τα προς ανακύκλωση.

Σημαντικός αριθμός φαρμακείων του ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ. έχει ήδη τοποθετήσει τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να συμβάλουν και οι ίδιοι ενεργά στη μείωση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος από το πλαστικό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω