Ο Βασίλης Καββαδάς, μιλώντας στη Media Day του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα της σεζόν 2021-22, αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια των «πρασίνων», ενώ στάθηκε σε όσα βίωνε κάθε φορά που πατούσε το παρκέ του ΟΑΚΑ ως αντίπαλος κατά την διάρκεια της παρουσίασης του «τριφυλλιού».

Αρχικά, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν μία σημαντική κίνηση για μένα. Τα πράγματα κυλάνε ομαλά, όλα είναι εντάξει. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περιμένουμε την έναρξη της σεζόν».

Για τη συνεργασία με τον Δημήτρη Πρίφτη είπε: «Ήταν ξεκάθαρα αυτά που μου ζήτησε ο κόουτς. Το καλοκαίρι μας βοήθησε πολύ η προετοιμασία με τον Ρικ Πιτίνο. Είναι ένας τρομερός άνθρωπος. Ο κόουτς Πρίφτης ήταν μαζί μου και στον Άρη. Ξέρει τα δυνατά στοιχεία μου και τι πρέπει να βελτιώσω. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ένας αρκετά ήσυχος άνθρωπος. Θα σκεφτεί πολλές φορές πριν πει κάτι. Είναι πολύ εργατικός, θέλει να γίνεται με λεπτομέρεια ακόμα και το παραμικρό βήμα στο παρκέ. Είναι τελειομανής, συνεπής και αυτά θα βοηθήσουν την ομάδα να γίνει καλύτερη. «Ξεψαχνίζει» τους παίκτες για τον χαρακτήρα τους. Τα αποδυτήρια μας είναι καταπληκτικά, είναι όλοι τους φοβεροί χαρακτήρες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα».

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Όποτε έπαιζα αντίπαλος, στην παρουσίαση έβλεπα στις οθόνες τα βίντεο με τα κύπελλα, τις Ευρωλίγκες και τα πρωταθλήματα… Ήταν ανατριχιαστικό. Σε κάθε παρουσίαση, επειδή καθόμουν στον άλλο πάγκο, μού σηκωνόταν η τρίχα! Τώρα είμαι στην άλλη πλευρά. Είναι πολύ όμορφο και τιμητικό το συναίσθημα».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Περισσότερα Εδω