Το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας επισκέφτηκε ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, μαζί με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

Οι δύο πολιτικοί, αφού περιηγήθηκαν στους χώρους του νοσοκομείου, συνομίλησαν με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του και ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή του, Συνταγματάρχη κ. Χρήστο Αντωνίου, για ζητήματα λειτουργίας του νοσοκομείου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός και ιατρός εξήρε το έργο των ιατρών και νοσηλευτών του ΓΣΝΛ και επεσήμανε την μεγάλη τους συνεισφορά στην προάσπιση της δημόσιας υγείας.

«Καλωσορίζω στην πόλη μας τον φίλο Υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον ευχαριστώ για την επίσκεψή του στις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής. Το 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας ενισχύει σημαντικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας, συνδράμοντας τις αυξημένες ανάγκες νοσηλείας και θεραπείας στο νομό Λάρισας, αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Ιδιαίτερη υπήρξε η συμβολή του, άλλωστε, και κατά την περίοδο της πανδημίας, αφού το «Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο» κάλυψε τεράστιες εμβολιαστικές ανάγκες και διαφύλαξε την υγεία των συμπολιτών μας. Η Κυβέρνηση στηρίζει την λειτουργία του ΓΣΝΛ και υποστηρίζει με κάθε τρόπο το δημόσιο σύστημα υγείας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω