Η σχέση που έχει η Δανάη Μπάρκα με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου είναι ξεχωριστή και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε όλοι. Οι δυο τους, πολλές φορές κάνουν φάρσες η μια στην άλλη και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αυτοσαρκαστούν.

Σήμερα μάλιστα, μέσα από την εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες της μητέρας της ¨καρφώνοντάς” της στον αέρα για το photoshop που έχει κάνει.

Συγκεκριμένα, η Δανάη και οι συνεργάτες της σχολίασαν πως η Βίκυ Σταυροπούλου έχει κάνει photoshop όχι όμως στον εαυτό της αλλά… στο κάγκελο που υπήρχε πίσω της προκαλώντας γέλια στο πλατό.

Αυτό το στιγμιότυπο δε μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από την ίδια τη Βίκυ Σταυροπούλου η οποία το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και έγραψε: “Eντάξει, θα έπρεπε να ντρέπεσαι Δανάη Μπάρκα και όλη η ομάδα του “Πάμε Δανάη”. Εντάξει μόλις μας ξεφτύλισαν.. Τι ήθελες τα photoshop; Τι ήθελα να τη στείλουμε στη Δανάη; Της στείλαμε για πλάκα μια φωτογραφία με την κολλητή μου και μας έβγαλε πρόγραμμα. Σκάω που δε μπορώ να σας μεταφέρω τα πρώτα σχόλια”.

Περισσότερα Εδω