Για πρώτη φορά γίνεται η παρουσίαση του βιβλίου του Διευθυντή της εφημερίδας Εστία, Μανώλη Κοττάκη “Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή”, και πραγματοποιείται στη Λάρισα και στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, με πλήθος κόσμου, πολιτικές παρουσίες από όλους τους χώρους και με τον κόσμο να έχει κατακλύσει την αίθουσα το πρωί της Κυριακής.

Την εκδήλωση τιμά με την παρουσία του ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής ο οποίος βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας από χθες Σάββατο.

Για το βιβλίο θα µιλήσουν οι:

Γεώργιος Κ. Φίλης – Διδάκτωρ Γεωπολιτικής, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Γιάννης Τριάντης – Δηµοσιογράφος και ο συγγραφέας Μανώλης Κοττάκης.

Θα απευθύνει χαιρετισµό ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός.

Συντονίζει  ο Πρόεδρος της Λαρισαϊκής Λέσχης, Αντιπτέραρχος Γρηγόρης Πρεζεράκος.

Ο κ. Κοττάκης ανάφερε λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης:

«Ήρθα στη Λάρισα για την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μου οι “Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή” γιατί αισθάνομαι ότι ο αέρας εδώ στον κάμπο είναι πιο καθαρός. Στην Αθήνα η ατμόσφαιρα είναι βαριά και αισθάνομαι ότι πολλές φορές πνίγομαι. Γι΄ αυτό ήρθα στη Λάρισα διότι εδώ έχω πολλούς και αγαπημένους φίλους, για να κάνουμε αύτη την πρώτη παρουσίαση.

Είμαι παιδί της Περιφέρειας και την αγαπώ, αισθάνομαι άνετα εδώ. Η παρουσίαση του βιβλίου σήμερα είναι αφιερωμένη σε σας τους δημοσιογράφους της περιφέρειας διότι και εγώ έτσι ξεκίνησα».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω