Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς μίλησε για τη νέα του πρόκληση στους Μιλγούοκι Μπακς και στάθηκε στη συνύπαρξή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο έμπειρος σέντερ μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τα «ελάφια», καθώς όπως τόνισε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, αναμένεται να αγωνιστεί στο ματς της Πέμπτης (2/12) κόντρα στους Χόρνετς.

Ο Κάζινς αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για τη νέα του ομάδα, λέγοντας: «Ήμουν σπίτι και περίμενα την ευκαιρία μου. Οι Μπακς δεν είχαν θέση στο ρόστερ, αλλά κινήθηκαν γρήγορα και φτάσαμε σε συμφωνία. Τώρα είμαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος. Όλα έγιναν γρήγορα. Ετοιμαζόμουν για τις διακοπές, αλλά όλα δούλεψαν τέλεια. Είμαι ευγνώμων και ενθουσιασμένος που θα παίξω στους Μπακς».

Για τον Τζρου Χόλιντεϊ που συνεργάστηκαν στους Πέλικανς: «Την τελευταία φορά που έπαιξα μαζί του είχαμε καλή ομάδα και ο Τζρου είναι πολύ ταλαντούχος. Ενθουσιασμένος που θα τον έχω ξανά στο πλευρό μου. Την τελευταία φορά που συνργαστήκαμε, είχαμε μια πολύ καλή σεζόν».

Τέλος, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανέφερε: «Όταν ο Γιάννης βρίσκεται στο παρκέ, θα πρέπει να κάνουμε στην άκρη. Θα παίξω δίπλα σε ένα παίκτη με τόσο μεγάλο ταλέντο».

 

 

Περισσότερα Εδω