Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και λίγους μήνες η Ιωάννα Τούνη, η οποία ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο τον γιο της, τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης δε βλέπει την ώρα να έρθει στον κόσμο ο γιος τους. Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα από τη μέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των οποίων δείχνει το πως βιώνει αυτή την κατάσταση.

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως η ημερομηνία που θα γεννήσει θα είναι μετά τις 13 Ιανουαρίου! Η ίδια όμως αγχώνεται καθώς, έχει αφήσει πολλές εκκρεμότητες, όπως το παιδικό δωμάτιο το οποίο δεν έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής.

Μέχρι τότε όμως, η μέλλουσα μανούλα απολαμβάνει στο έπακρο τους τελευταίους μήνες της κύησης σχεδόν κάθε μέρα επισκέπτεται τον γιατρό της για τον καθιερωμένο υπέρηχο.

Αυτό έκανε και το μεσημέρι της Τετάρτης 5/10, ωστόσο αυτή τη φορά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν κατάφερε να βρίσκεται στο πλευρό της, εκείνη όμως βρήκε τον τρόπο αν βρίσκεται κοντά της

«Και παράλληλα βιντεοκλήση με τον χαζομπαμπά», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Περισσότερα Εδω