Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρόνια, φέτος είναι το πρώτο καλοκαίρι που η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατάφερε να απολαύσει τις διακοπές της και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την παρέα της, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των γιατρών.

Η ίδια προσπαθεί να μη χάνει τη θετική της ενέργεια και το χαμόγελό της, για αυτό φροντίζει να κάνει την κάθε στιγμή μοναδική.

Αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου απολαμβάνει τις διακοπές της σε κάποιο ελληνικό νησί, χωρίς να αποκαλύπτει ποιο είναι, ενώ στην παρέα της βρίσκεται και η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της ενώ την έχει στηρίξει όσο κανείς άλλος.

Παρόλο που βρίσκεται σε διακοπές, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν ξεχνά ποτέ τους διαδικτυακούς της φίλους, για αυτό φροντίζει να δημοσιεύει καθημερινά στα social media.

Το βράδυ της Δευτέρας 15/5 μάλιστα, ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου χορεύει μαζί με τις φίλες της, πιο χαρούμενη από ποτέ.

Μαζί της βρίσκεται και η αγαπημένη της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ και οι δυο τους παραδίνονται στους ρυθμούς των τραγουδιών, χαμογελούν και χορεύουν ξένοιαστες.

Περισσότερα Εδω