Την ερχόμενη Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου που 1.5 χρόνο πριν έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι. Η Ιωάννα όλο αυτό το διάστημα έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις και έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό της για να μπορέσει να ξεπεράσει έστω και στο ελάχιστο τα ψυχικά και σωματικά τραύματα που της έχει αφήσει αυτή η ιστορία. 

Εν όψει της δίκης και λίγα μόλις 24ωρα πριν έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλα όσα νιώθει και τις σκέψεις της λίγο πριν την έναρξη της δικαστικής αυτής διαμάχης.

“Σε αυτή τη φάση της αποκατάστασης, τα προβλήματα παραμένουν λειτουργικά, ούτε καν αισθητικά. Τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι στα βλέφαρα, στο αυτί και στο λαιμό καθώς έχω ένα πολύ μεγάλο ανελαστικό μόσχευμα που δε μου επιτρέπει να κρατώ το κεφάλι όρθιο, ψηλά ή να στρίβω δεξιά. Και βέβαια στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και όσες αισθητικές επεμβάσεις χρειαστούν.

Μπορώ να βγω από το σπίτι υπό προϋποθέσεις αλλά η μάσκα περιορίζει πολύ τις κινήσεις μου πρέπει να αποφεύγω συνεχώς τον ήλιο και φυσικά η εικόνα μου τραβά συνεχώς τα βλέμματα του κόσμου. Οπότε πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να βγαίνω έξω και άρα προτιμώ την ασφάλεια του σπιτιού μου. Βγαίνω αναγκαστικά για τα απολύτως απαραίτητα όπως τις επισκέψεις μου στους γιατρούς και πάντα συνοδεία για παν ενδεχόμενο.

 

Περισσότερα Εδω