Σχεδόν δυο χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι ωστόσο, παρά τον μεγάλο δρόμο που έχει ακόμα να διανύσει, η ίδια δείχνει να μην τα παρατάει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να νιώσει δημιουργική και να κάνει πράγματα που την κάνουν να ξεχνιέται και να περνάει όμορφα.

Ένα από αυτά είναι και η γυμναστική που τη βοηθά και στο να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που άφησε το καυστικό υγρό στο σώμα της – πέραν του αισθητικού – ενώ παράλληλα διατηρεί τη δική της εκπομπή στο podcast συνομιλώντας ταυτόχρονα με πολύ κόσμο στο instagram.

Πριν λίγο καιρό δε, σε μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε αποκάλυψε πως είναι αποφασισμένη πολύ σύντομα να αφαιρέσει τη μάσκα που φοράει στο πρόσωπό της. Έτσι και έπραξε τελικά. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες στα social media, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δε φοράει τη μάσκα της ωστόσο έχει φροντίσει να καλύψει με διάφορους τρόπους το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της.

«“The body achieves what the mind believes.. Μιλάω με τόσο κόσμο αυτές τις μέρες… και όλοι νιώθουμε το ίδιο. Μην εγκλωβίζεσαι μέσα σε αυτό το συναίσθημα.. φρόντισε το σώμα σου, το μυαλό σου και βρες την αισιοδοξία και την ενέργεια που χρειάζεσαι.. μέσα από «όμορφους» ανθρώπους και από πράγματα που αγαπάς» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Παλιοσπύρου ενώ όπως θα δεις μαζί της βρίσκεται και η γυμνάστριά της Χριστίνα Πάζιου.

Περισσότερα Εδω