Η Ιωάννα Μαλέσκου ήρθε το περσινό καλοκαίρι στην Αθήνα από την πανέμορφη Κρήτη και καθημερινά μας καλησπέριζε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ με το Love It!

Η ξανθιά παρουσιάστρια μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν πρόκειται να επιστρέψει το φθινόπωρο στις τηλεοπτικές μας οθόνες, με το ανανεωμένο Love It! Σύμφωνα με πληροφορίες μας αυτή την περίοδο η εκπομπή είναι υπό διαμόρφωση και αναμένεται να επανέλθει τον Σεπτέμβρη με αλλαγές.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν φυσικά εκεί.

Η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου, ενώ ο φωτογράφος του TLIFE Πέτρος Χόντος “απαθανάτισε” την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στα παρασκήνια της φωτογράφισης. Η ίδια ήταν άκρως ενθουσιασμένη και όπως θα δεις στα κλικς έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.

Αυτές τις ημέρες, η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη που τόσο αγαπάει!

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE:

“Να ‘μαστε και εμείς! Βρισκόμαστε στα backstage της φωτογράφισης του Love It για τη νέα σεζόν! Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για να επιστρέψουμε ανανεωμένοι κοντά σας. Εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού στο TLIFE και τους αναγνώστες του και τηλεοπτικά… τα λέμε πολύ σύντομα” δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στο TLIFE.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω