Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) στο «Πανθεσσαλικό» για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4’ με τον Σάντσες και ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ισοφάρισε στο 29’ με τον Λιάσο.

Στο 4ο λεπτό ο Βόλος πήρε το προβάδισμα στο σκορ μετά από κόρνερ του Μπαριέντος, ο Σάντσες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα (6’) οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με το γυριστό σουτ του Περέα και στο 12’ η κεφαλιά του Νίνη σταμάτησε πάλι στο δοκάρι. Στη πρώτη του ευκαιρία ο ΠΑΣ έφερε το ματς στα ίσα καθώς στο 29’ ο λιάσος με κοντινή προβολή ισοφάρισε (1-1).

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να αρκούνται στο ισόπαλο αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες: Μπαριέντος – Μπρένερ, Πανουργιάς, Πήλιος, Παντελάκης, Οικονομόπουλος

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (86΄ Κιάκος), Νίνης, Κρητικός (82΄ Μπάλλας), Σάντος (60΄ Μπαρτόλο), Περέα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς (46΄ Σάλιακας), Κάστρο (69΄ Ντομίνγκεθ), Λιάσος, Καρτάλης (69΄ Γροσδάνης), Μπρένερ (69΄ Λώλης), Παμλίδης (88΄ Δούμτσης)

Περισσότερα Εδω