«Ως αντιπολίτευση, ο κ. Τσίπρας υποσχόταν μειώσεις φόρων και αυξήσεις συντάξεων. Ως κυβέρνηση, όμως, αύξησε τους φόρους και μείωσε τις συντάξεις. Επέβαλε 29 νέους φόρους και 17 περικοπές συντάξεων. Άφησε πίσω τους “χάος”, με πάνω από 1 εκ. εκκρεμείς συνταξιοδοτικές υποθέσεις, ωθώντας συνανθρώπους μας, που πλήρωναν επί δεκαετίες τις εισφορές τους, στη φτώχεια και την εξαθλίωση!»

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατά την ομιλία του, στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, προβλέποντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση θα ηττηθεί ξανά στις εκλογές, και πρόσθεσε:

«Επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας έλεγε “nice to meet you” στον κ. Ερντογάν, η θάλασσα δεν είχε σύνορα και οι διακινητές δρούσαν ανεξέλεγκτα μεταφέροντας δυστυχείς ανθρώπους στα νησιά μας, προκειμένου οι τελευταίοι να περάσουν στην Ευρώπη. Πολλοί εξ αυτών, δε, εγκλωβίζονταν στη χώρα και άλλοτε “λιάζονταν” στην Ομόνοια είτε ζούσαν σε άθλιες συνθήκες, σε καταυλισμούς όπως της Μόριας, που γράφτηκε με μελανά γράμματα στα χρονικά της παγκόσμιας μετανάστευσης».

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αναφερόμενος στις υποθέσεις ελέγχου των τηλεοπτικών μέσων και της σκευωρίας της Novartis, σημείωσε:

«Επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η ελευθερία των μέσων ενημέρωσης απειλήθηκε ανενδοίαστα και ανερυθρίαστα με τη διαδικασία που στήθηκε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης. Επρόκειτο για μια πρωτοφανή για κράτος της ΕΕ παρωδία, που είχε στόχο να ελεγχθούν τα τηλεοπτικά μέσα, από τους τότε “ενοίκους” του Μεγάρου Μαξίμου. Όπως φαίνεται, ο κ. Παππάς ήταν “μπροστινός” του κ. Τσίπρα, για να τροφοδοτείται με λεφτά το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και να διευρύνεται η επιρροή του στην επιχειρηματική κοινότητα. Αυτά προκύπτουν στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών από τις καταθέσεις του κ. Καλογρίτσα και της γραμματέως του για τον ρόλο του κ. Παππά και τις τσάντες με χρήματα.

Στο Ειδικό Δικαστήριο διεξάγεται, παράλληλα, και η δίκη του κ. Παπαγγελόπουλου, του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγορείται μεταξύ άλλων για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Η υπόθεση της Novartis, την οποία ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε επιχειρήσει να παρουσιάσει ως “το μεγαλύτερο σκάνδαλο της πολιτικής ζωής”, εξελίσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές σκευωρίες της ιστορίας.

Μόλις, προχθές, συνελήφθη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε τραπεζικές απάτες, ο διαβόητος “Μάξιμος Σαράφης”. Αυτός ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση της Novartis, σε τέτοιους ανθρώπους στηρίχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να στήσει την εν λόγω σκευωρία».

Ο Χρήστος Κέλλας, αναφορικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων, τόνισε:

«Η εξεταστική επιτροπή της Βουλής κατέδειξε πως όχι μόνο δεν υπήρξε συσχέτιση της ΕΥΠ με το λογισμικό “predator”, αλλά όλες οι επισυνδέσεις ήταν νόμιμες. Ωστόσο, αναδείχθηκε πως, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθούνταν οι Στέργιος Πιτσιόρλας και Σπύρος Σαγιάς, χωρίς να μάθουμε, ποτέ, το γιατί».

Ο Λαρισαίος βουλευτής, αφού αναφέρθηκε στη βιωσιμότητα της οικονομικής ανάπτυξης, στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων και στην ενίσχυση της αμυντικής θωράκισης της χώρας, σημείωσε πως η κυβέρνηση θα κερδίσει ξανά τις εκλογές, καταλήγοντας:

«Και βέβαια καταψηφίζουμε την πρόταση μομφής και προχωράμε δυναμικά μπροστά, προκειμένου να ανανεώσουμε την ισχυρή εντολή των πολιτών για αυτοδύναμη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Δείτε το βίντεο, εδώ: https://youtu.be/KTlafReNzzg

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω