Το KMOΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας διοργανώνει εκπαιδευτικό εργαστήριο με θέμα την προώθηση της ισορροπίας μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των γυναικών, την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, 14:00 – 16:00. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω Zoom.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτές ενηλίκων, επαγγελματίες Ανθρώπινου δυναμικού, managers/διευθυντές-τριες και υπεύθυνους-ες τμημάτων.

Θεματικές ενότητες προγράμματος

  • Ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής
  • Ενίσχυση της ψυχικής ευημερίας
  • Στρατηγικές για την εργασία εξ αποστάσεως
  • Πρακτικές δραστηριότητες που μπορούν να υιοθετήσουν εταιρείες/οργανισμοί για την υποστήριξη των γυναικών

Η συμμετοχή είναι δωρεάν – Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σχετικά με την εκπαιδεύτρια

Η Μαρίνα Νάτσια εργάζεται ως Project Officer στο τμήμα Προαγωγής Υγείας του ΚΜΟΠ. Είναι απόφοιτη Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις και στην Ιστορία στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης και στις Σπουδές Φύλου στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η ειδίκευσή της αφορά σε θέματα φύλου και σεξουαλικότητας.

Σχετικά με τη δράση BALANCE

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας BALANCE, η οποία υλοποιείται στην Ελλάδα από το ΚΜΟΠ. Το BALANCE στοχεύει να υποστηρίξει τις γυναίκες και τους εργοδότες τους ώστε να επιτύχουν ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής στον μετα-Covid κόσμο της εργασίας. Βασικός στόχος του έργου, το οποίο υλοποιείται στην Ελλάδα, την Εσθονία, τη Φινλανδία, το Βέλγιο, τη Δανία και την Ιρλανδία, αποτελεί η υποστήριξη και προώθηση της ψυχικής ευημερίας των γυναικών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της δράσης BALANCE.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο του έργου Balance, Επαμεινώνδα Κουταβέλη ή την εκπαιδεύτρια Μαρίνα Νάτσια στο balance-project@kmop.org ή στο 2103637547.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω