Ο Παναθηναϊκός Β’ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Ηρόδοτο στο Ηράκλειο, ενώ από ένα βαθμό, μοιράστηκε και ο Ολυμπιακός Β’ με την Καβάλα, μετά το 2-2 στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αριέλ Ιμπαγάσα έπεσαν θύματα έκπληξης, καθώς έμειναν στο 2-2 με την Καβάλα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός Β’ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, με τα σουτ των Γιάννη Κωστή (5’) και Γιώργου Ξενιτίδη (40’).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο τερματοφύλακας της Καβάλας, Ηλίας Κυρίτσης, απέκρουσε το πέναλτι του Αλιασίμ Μπα και οι «αργοναύτες» αναθάρρησαν. Κατάφεραν, μάλιστα, να φτάσουν στην ισοφάριση μέσα σε ένα τρίλεπτο, χάρη σε δυο γκολ του Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς (56’, 58’). Ήταν τα πρώτα γκολ για την Καβάλα στο φετινό πρωτάθλημα, με τα οποία ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε για έβδομο παιχνίδι δίχως νίκη.

Οι «πράσινοι», από την πλευρά τους, έμειναν στο 0-0 με τον Ηρόδοτο στο γήπεδο της Αλικαρνασσού. Μάλλον ικανοποιημένοι θα πρέπει να αισθάνονται οι παίκτες του Γιάννη Βονόρτα, καθώς έπαιζαν από το 40’ με παίκτη λιγότερο, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Χρήστος Μαραθωνίτης. Όλο το… ζουμί ήταν στις καθυστερήσεις, καθώς Μηνάς Χαλκιαδάκης και Βαγγέλης Θεοχάρης σπατάλησαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες του αγώνα, για Ηρόδοτο και Παναθηναϊκό Β’, αντίστοιχα.

Περισσότερα Εδω