Γάμος γίνεται σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου στην Ιορδανία! Η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας θα αποκτήσει επίσημα ένα νέο μέλος, την Rajwa Al-Saif, η οποία θα γίνει σύζυγος του πρίγκιπα Χουσεϊν, διαδόχου του θρόνου.

Εννέα μήνες μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του αρραβώνα τους, ο μεγαλύτερος γιος του βασιλιά Αμπντάλα και της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας θα παντρευτεί την Σαουδάραβα αρχιτέκτονα, η οποία έχει ζήσει και στη Νέα Υόρκη και έχει εξαιρετικές σχέσεις με την μέλλουσα πεθερά της, όπως φάνηκε την περασμένη εβδομάδα στο παραδοσιακό πάρτι χέννας.

Ο βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Χουσεΐν και της Rajwa Al-Saif  θα πραγματοποιηθεί σε δύο χώρους στο Αμμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας. Πιο συγκεκριμένα, η γαμήλια τελετή θα τελεστεί στο παλάτι Zahran, το οποίο ήταν το σπίτι της προγιαγιάς του γαμπρού και το ίδιο μέρος όπου παντρεύτηκαν οι γονείς του.

Αμέσως μετά το μυστήριο, θα ακολουθήσει το επίσημο δείπνο και η ιδιωτική γαμήλια δεξίωση, όπου οι καλεσμένοι θα μεταφερθούν στο παλάτι Al Husseiniya, οι πόρτες του οποίου άνοιξαν τον περασμένο μήνα για το πάρτι χέννας της πριγκίπισσας Ιμάν πριν από τον γάμο της με τον ελληνικής καταγωγής Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτη.

Ποιοι βασιλιάδες θα παραστούν στον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας

Οι προετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός γίνονται με απόλυτη μυστικότητα, ωστόσο αρκετοί βασιλικοί έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει ότι θα παρευρεθούν στο μεγάλο αυτό γεγονός. Μεταξύ αυτών, θα είναι η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας με τον σύζυγό της Ντάνιελ, ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, ο πρίγκιπας Φρέντερικ και η σύζυγός του πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, ο πρίγκιπας Χάακον και η πριγκίπισσα Μέτε Μαρίν της Νορβηγίας καθώς και πριγκίπισσες Χισάκο και Τσουγκούκο της Ιαπωνίας.

Μεταξύ όμως των καλεσμένων θα είναι και ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος με την σύζυγό του βασίλισσα Σοφία, σύμφωνα με το Hola! Παρούσες στο γάμο θα είναι η πριγκίπισσα Αμαλία της Ολλανδίας και η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου. 

Φωτογραφίες: Reuters

Περισσότερα Εδω