Με φωτογραφία από την Ακρόπολή δίπλα στον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, η Ιβάνκα Τραμπ γνωστοποίησε την επίσκεψή της στην Ελλάδα.

Όπως τόνισε στην ανάρτησή της η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, «στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές δομές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας».

Παράλληλα, η Ιβάνκα Τραμπ δήλωσε εντυπωσιασμένη με τη μαγική θέα που απόλαυσε από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη γράφοντας ένα κείμενο με τίτλο: «Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα!»

Ιβάνκα Τραμπ – Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της διαρκούς κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σας πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθου, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας.

Στεκόμενος στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές κατασκευές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, με ενέπνευσε δέος η απίστευτη δύναμη της ανθρώπινης ευρηματικότητας.

Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίων και σύγχρονων αστικών τοπίων. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου». έγραψε στην ανάρτησή της.

Δες φωτογραφίες στην παρακάτω ανάρτηση:

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω