«Ουδείς λόγος ανησυχίας υφίσταται για την λειτουργία των επιχειρήσεων στα Παλαιά» τονίζει σε ανακοίνωση –απάντησή του, ο αντιδήμαρχος Βόλου Θάνος Θεοδώρου, με αφορμή την κινητοποίηση που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, επιχειρηματίες της περιοχής, που θεωρούν ότι με τις παρεμβάσεις του Δ. Βόλου, υπάρχουν επιπτώσεις στις επιχειρήσεις τους.
Όπως τονίζεται, «το ανέκδοτο με τον λαγό στο δάσος θυμίζει η “λαϊκή” κινητοποίηση που επιχειρεί απεγνωσμένα να προκαλέσει ο γνωστός αγωνιστής Κανελλής κάτι που αποτελεί αναμφίβολα μια ακόμα παγκόσμια πρωτοτυπία αφού έχει ως αίτημα να ακυρωθούν έργα ανάπλασης μιας ολόκληρης συνοικίας, συνολικού ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ (!) γιατί προφανώς δεν τον βολεύουν…
Ως αρμόδιος αντιδήμαρχος, με εντολή του ίδιου του Δημάρχου, κ. Αχιλλέα Μπέου, συναντήθηκα δύο φορές με τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και τους παρουσίασα αναλυτικά τον σχεδιασμό και το πρόγραμμα των εργασιών που θα γίνουν, με τη συντριπτική πλειονότητά τους να αντιλαμβάνεται ότι ουδείς λόγος ανησυχίας υφίσταται για την λειτουργία των επιχειρήσεων τους.
Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να ασχολούμαστε άλλο με τα όνειρα που βλέπει ο κ. Κανελλής και το εμφανές προσωπικό του πρόβλημα με τον Δήμαρχο, για το οποίο άλλοι είναι αρμόδιοι να τον βοηθήσουν. Η πόλη προχωρά με ή χωρίς Κανελλήδες με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και όχι τα προσωπικά και ιδιοτελή συμφέροντα ενός εκάστου, ιδιαίτερα μάλιστα όταν ακόμη κι αυτά δεν θίγονται! Εμείς συνεχίζουμε να δημιουργούμε το μέλλον. Οι εποχές του τέλματος και της απραξίας, των σκοτινών περιόδων της πόλης, πέρασαν ανεπιστρεπτί».

magnesianews

Περισσότερα Εδω