Mπορεί η Μαρία Ηλιάκη αυτή την περίοδο να βρίσκεται στην Ελβετία με την κόρη της και τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη μιας και ο τελευταίος ζει και εργάζεται εκεί, ωστόσο φροντίζει να διατηρεί ζωντανή την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πολλές είναι μάλιστα οι φορές που της αρέσει να ανοίγει διάφορα θέματα συζητήσεων και να ακούει τις απόψεις των ακόλουθών της.

Το θέμα που επέλεξε να συζητήσει σήμερα μαζί τους είναι το φλερτ. Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη ζήτησε από τους ακόλουθούς της που είναι σε μικρότερη ηλικία να της που αν και πως φλερτάρουν σήμερα ενώ η ίδια θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο φλέρταρε παλιότερα η δική της γενιά.

«Θυμάμαι εμείς παλιά… Ωραίες αναμνήσεις… Παλιά ας πούμε εμείς, είχαμε τα μπλούζ που πηγαίναμε στα πάρτι, πέφτανε τα φώτα, χόρευες με αυτόν που σου άρεσε. Είχαμε κάτι εξόδους που πηγαίναμε και τρώγαμε την πατάτα την τηγανιτή, σε κανέναν μπιλιαρδάδικο στο τσακίρ κέφι… και εκεί ας πούμε γνωριζόμασταν. Αθώα πράγματα,,,

Στο παγκάκι, καθόμασταν στις διακοπές και κοιτάζαμε τον ήλιο που βασίλευε… Τώρα η νεολαία τι κάνει;» αναρωτήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Περισσότερα Εδω