Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο “πρίγκιπας” του λαϊκού τραγουδιού υπέστη ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο, από το οποίο επρόκειτο να πάρει εξιτήριο λίγες ώρες μετά. Η εκπομπή “Alpha Παντού” βρέθηκε στη γειτονιά του Τόλη Βοσκόπουλου, στο Πανόραμα Βούλας, εκεί όπου η στενοχώρια είναι μεγάλη.

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Μισύρης, το κλίμα είναι βαρύ στη γειτονιά του τραγουδιστή και όλοι όσοι επισκέπτονται την οικεία του για να συλλυπηθούν την οικογένεια, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

“Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο με Α κεφαλαίο, που πάντα πρόσφερε τη βοήθειά του απλόχερα στους άλλους. Μου έλεγαν, ότι πήγαινε εδώ στον μανάβη, έπαιρνε σύκα και τα μοίραζε. Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα είχε ένα χαμόγελο στα χείλη και μια μεγάλη καλημέρα για όλους. Όλοι οι γείτονες είναι πολύ στενοχωρημένοι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η εξόδιος ακολουθία του Τόλη Βοσκόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/7 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 15:00 και θα είναι δημοσία δαπάνη.

Δες το βίντεο:

 

Περισσότερα Εδω